Skjermbilde 2017-11-14 kl. 14.10.22.png
peergynt2014_frivillige_61852.jpg
peergynt2014_frivillige_61761.jpg

Bli med å feire frivillighetens dag!

5. desember er det FNs internasjonale dag for frivillighet og vi markerer dagen til ære for alle de fantastiske frivillige som bidrar til et varmere samfunn! Her har vi samlet oppfordringer til fellesaktiviteter og forslag til lokale aktiviteter som din organisasjon enkelt kan gjennomføre på frivillighetens dag.

Spre varmen med filmen
"Frivillig kaffepause II". 

4. desember legger vi ut oppfølgeren til filmen med Per som serverte kaffe fra reklameskiltet på Sagene bussholdeplass. Denne gangen har Per invitert alle som kommenterte på Facebook at de ville ta en kaffe med han, på en virkelig kaffe. Vi håper dere deler denne nye filmen i deres kanaler med oppfordring og link til å besøke deres organisasjons oppdrag på Frivillig.no.

 

Gi en takk til de frivillige i sosiale medier

Bruk anledningen til å takke alle de frivillige. Legg ut en post på Facebook, Instagram, Twitter eller Snap og fortell de frivillige i organisasjonen hvor fantastiske de er og hvor mye deres #frivilliginnsats er satt pris på.

 

31679aa5-fbfa-431a-84b6-bf15d397252d.jpg
Screen Shot 2017-11-02 at 16.56.08.png
Screen Shot 2017-11-03 at 09.28.47.png

Legg ramme på profilbildet på Facebook

Alle som er frivillige oppfordres til å legge dagens ramme på sitt profilbilde og fortelle hvorfor de er frivillige. Organisasjonen må gjerne formidle denne oppfordringen, kanskje har dere noen nøkkelpersoner eller ambassadører som kan gå foran?

Teknisk info: rammen blir synlig på Facebook fra 4.desember kl 08:00. Du finner den ved å klikke "oppdater profilbildet" og velge ramme.

 

Lag lokal frivillighetsfest!

Inviter til fest i lokallaget eller rådhuset og sett på LIVE overføring på storskjerm fra prisutdelingene fra Frivillighetsdagen! Lag vafler, bak kake eller bare samles på den lokale kafeen: lag 5. desember til en festdag! Over finner du linken til Live-streamen

 

Skjermbilde 2017-11-14 kl. 12.56.17.png

Gjør plass til nye frivillige fra Frivillig.no

Har din organisasjon behov for nye frivillige i 2018? Har dere plass til flere?
Når vi markerer 5. desember blir det mye besøk på Frivillig.no! Dessuten vil vi også følge opp med å fremme frivillige oppdrag på Facebook i uke 49. Se til at din organisasjon har ryddet opp i gamle oppdrag, oppdatert e-post adresser og har fått lagt ut nye oppdrag.

 

 

Bidra til synlighet i media

  • Vi oppfordrer alle frivillige organisasjoner til å bruke anledningen og gjøre innsalg mot presse. Lokalsaker, kronikker, bruk av organisasjonens ambassadører kan alt bidra til å løfte oppmerksomheten rundt frivillighet denne dagen.
  • Bruk gjerne egne kanaler som nettside, nyhetsbrev etc til å takke og inspirere de frivillige.
  • Har dere noen nominerte til Frivillighetsprisene fra din region/organisasjon så er det flott å heie dem frem!

 

collage.jpg

Stem på din favoritt til Frivillighetsprisen 2017!

5. desember får en frivillig hederspris og 50 000 til sitt formål.  
Juryen velger én vinner blant de tre finalistene med flest SMS-stemmer, se videoer og stem på din favoritt!
(Kun en stemme per telefonnummer. Hver stemme belaster mobilabonnementet 5 kroner.)
 

Delta på Frivillighetsdagen på Sentralen i Oslo.

Velkommen til Sentralen i Oslo, tirsdag 5. desember 2017. Fra 14:45 er det faglig påfyll og kl 18 er det prisdryss og show med konferansier Noman Mubashir, artist Moddi, og platespinn med DJ-kollektivet Oh Mama! Crew.
Husk påmelding innen 24. november!

 

Årets Nykommer i Frivilligheten

5. desember kårer Frivillig.no en inspirerende ny frivillig på Sentralen under Frivillighetsdagen. Sjekk ut årets nominerte.

Det siste året har Frank Sandbye-Ruud (50) gått fra å være en arbeidsufør krigsveteran til å bli en inspirerende ressursperson og frivillig Operativ sjef for Team Rubicon Norge. Han er nå én av tre finalister til Årets Nykommer i Frivilligheten.

#frivilliginnsats