Skjermbilde 2017-11-14 kl. 14.10.22.png
peergynt2014_frivillige_61852.jpg
peergynt2014_frivillige_61761.jpg

Bli med og feire frivillighetens dag!

5. desember er det FNs internasjonale dag for frivillighet og vi markerer dagen til ære for alle de fantastiske frivillige som bidrar til et varmere samfunn! Her har vi samlet oppfordringer til fellesaktiviteter og forslag til lokale aktiviteter som din organisasjon enkelt kan gjennomføre på frivillighetens dag.


Gi en takk til de frivillige i sosiale medier

Bruk anledningen til å takke alle de frivillige. Legg ut en post på Facebook, Instagram, Twitter eller Snap og fortell de frivillige i organisasjonen hvor fantastiske de er og hvor mye deres #frivilliginnsats er satt pris på.

 

31679aa5-fbfa-431a-84b6-bf15d397252d.jpg

Legg ramme på profilbildet på Facebook

Alle som er frivillige oppfordres til å legge dagens ramme på sitt profilbilde og fortelle hvorfor de er frivillige. Organisasjonen må gjerne formidle denne oppfordringen, kanskje har dere noen nøkkelpersoner eller ambassadører som kan gå foran?

Teknisk info: rammen blir synlig på Facebook fra 4.desember kl 08:00. Du finner den ved å klikke "oppdater profilbildet" og velge ramme.

Faceramme collage-hvit.jpg

Spre varmen med filmen
"Frivillig kaffepause II".  

Nå har vi lagt ut oppfølgeren til filmen med Per som serverte kaffe fra reklameskiltet på Sagene bussholdeplass. Denne gangen har Per invitert alle som kommenterte på Facebook at de ville ta en kaffe med han, på en virkelig kafé. Vi håper dere deler denne nye filmen i deres kanaler med oppfordring og link til å besøke deres organisasjons oppdrag på Frivillig.no.

Del film og inspirer flere til å bli frivillige i din organisasjon, lag eller forening. Forslag til deletekst på Facebook:

Frivillig innsats gjør noe med deg! Vi gratulerer med frivillighetens dag og ønsker deg velkommen som frivillig i X organisasjon. Sjekk ut hva du kan bidra med hos oss her: www.frivillig.no/Xorganisasjon


Skjermbilde 2017-11-28 kl. 11.12.11.png

Spre varmen med kaffe fra Narvesen

På frivillighetsdagen 5.desember får du to kaffe til prisen av én på Narvesen. Gi den andre til en du ikke kjenner og ta en selfie sammen! #frivilliginnsats


Lag lokal frivillighetsfest!

Inviter til fest i lokallaget eller rådhuset og sett på LIVE overføring på storskjerm fra prisutdelingene fra Frivillighetsdagen! Lag vafler, bak kake eller bare samles på den lokale kafeen: lag 5. desember til en festdag!

Over finner du linken til Live-streamen. Her blir det prisdryss og show med konferansier Noman Mubashir, artist Moddi, og platespinn med DJ-kollektivet Oh Mama! Crew.


Bidra til synlighet i media

  • Vi oppfordrer alle frivillige organisasjoner til å bruke anledningen og gjøre innsalg mot presse. Lokalsaker, kronikker, bruk av organisasjonens ambassadører kan alt bidra til å løfte oppmerksomheten rundt frivillighet denne dagen.
  • Bruk gjerne egne kanaler som nettside, nyhetsbrev etc til å takke og inspirere de frivillige.
  • Har dere noen nominerte til Frivillighetsprisene fra din region/organisasjon så er det flott å heie dem frem!

 

collage.jpg

Skjermbilde 2017-11-14 kl. 12.56.17.png

Oppdatér Frivillig.no

Har din organisasjon behov for nye frivillige i 2018? Har dere plass til flere?
Når vi markerer 5. desember blir det mye besøk på Frivillig.no! Dessuten vil vi også følge opp med å fremme frivillige oppdrag på Facebook i uke 49. Se til at din organisasjon har ryddet opp i gamle oppdrag, oppdatert e-post adresser og har fått lagt ut nye oppdrag.

 

 


Årets Nykommer i Frivilligheten

5. desember kårer Frivillig.no en inspirerende ny frivillig på Sentralen under Frivillighetsdagen. Sjekk ut årets nominerte her og les mer om prisen.


#frivilliginnsats

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more