Back to All Events

Oslo: Workshop i AdWords med AdGrants, 1. februar 2018

  • Frivillighetshuset 1 Kolstadgata Oslo, Oslo, 0652 Norway (map)

Vil du gjøre din organisasjon mer synlig i søk på Google, helt gratis? Frivillig.no jobber for at alle frivillige organisasjoner skal bli mer synlige. Som frivillig organisasjon kan du søke om Google AdGrants og få annonsere gratis på Google. 

Som oppfølging etter vår fagsessjon på Frivillighetsdagen inviterer vi alle brukere av Frivillig.no til gratis workshop i Google AdWords med AdGrants. Dette er en praktisk workshop der vi går gjennom stegene for å sette opp kampanjer, målgrupper og annonser. 
Før workshopen må du sørge for at organisasjonen din:

Du kan snakke med supporttelefonen til Google om oppsett og om det er noe du lurer på rundt denne registreringen - 800 58 242

Det blir servering av kaffe og bakeverk

Ta med egen datamaskin.

Påmelding her!

Velkommen!