Back to All Events

Avlyst: Oslo: Gratis workshop i bruk av Frivillig.no

  • Frivillighet Norge, Møterom 1 2B Øvre Slottsgate Oslo, Oslo, 0157 Norway (map)

Ønsker din forening flere frivillige? Frivillig.no er et gratis verktøy foreninger kan bruke for å rekruttere flere frivillige. Folk som ønsker å bidra med noe - og dem er det mange av! - kan enkelt gå inn på Frivillig.no og finne noe å være med på. 

Men hva kjennetegner et "godt" oppdrag? Hva bør man skrive mer om, og hva ønsker de frivillige mer av? Vi inviterer til workshop i hvordan skrive gode oppdrag på Frivillig.no. Alle deltakere får veiledning og jobber med å skrive oppdrag til egen organisasjon. 

Program
1630: Mat og mingling
1700: Hva kjennetegner et "godt" oppdrag? 
1745: Pause
1800: Alle deltakere får hjelp og innspill til egne oppdrag på Frivillig.no.
1900: Vel hjem!

Det er viktig at deltakerene har med seg egen PC! 

Det vil bli servert noe mat fra kl 1630. Hvis vi må ta hensyn til noe er det fint om du oppgir det i påmeldingen. 

Denne workshopen egner seg for ansatte og frivillige i organisasjoner, menigheter, lag, klubber, frivilligsentraler, foreninger og festivaler som ønsker å bruke Frivillig.no i rekrutteringen av frivillige. Les mer om hvem som kan bruke Frivillig.no her

KLIKK HER FOR PÅMELDING