Back to All Events

Skien: Frivillighetskonferansen i Telemark

Onsdag 11. april inviterer Forum for frivillighet og folkehelse i Telemark til kveldskonferanse om frivillighet på Skagerak Arena.

Formålet med konferansen er å dele gode erfaringer og kunnskap om hvordan man kan utvikle egen organisasjon, og få påfyll og inspirasjon til videre frivillig arbeid.

På programmet står blant annet:

  • Bli flere og mer synlig med Google og Frivillig.no ved Birgitte Heneide fra Frivillig.no og Frivillighet Norge
  • Slik får vi det til! Roger Heimdal, leder i Barnas Turlag i Notodden gir oss et innblikk i hvorfor Notodden Turlag vokser mest i turistforeninga og hvordan de lykkes med å engasjere barn og unge.
  • Engasjement som smitter ved Jarle Storebø, Skjærgårdsgospel m.m.
  • Frivilligvert - verdens hyggeligste jobb! Marlena Sljivo, frivillighetskoordinator i Telemark Røde Kors gir oss et innblikk i frivilligvertrollen.
  • Room for life. Emil Eriksrød, eier og styreleder i R8 Group forteller om R8s engasjement innen samfunnsansvar og frivillighet.
  • Utvikling og tilrettelegging for aktivitet – eksempel på samarbeid mellom forening og kommune ved Morten Kjørholt, Idrettslaget Hei.

Underveis blir det rom for spørsmål og dialog. Hele programmet for konferansen kan du lese her (PDF).

Målgruppe
Konferansen er åpen for alle, men vil være av særlig interesse for personer med ansvar for rekruttering og oppfølging av frivillige, innenfor frivillige organisasjoner og kommuner.

Konferansen arrangeres av Forum for frivillighet og folkehelse i samarbeid med Telemark fylkeskommune, team folkehelse, idrett og friluftsliv.

Påmelding

Meld deg på innen 6. april via telemark.pameldingssystem.no/frivillighet2018.

Det er ingen deltakeravgift. Enkel bevertning.