Back to All Events

Kristiansand: Samling for frivillige organisasjoner

  • Redd Barna, Kristiansand 11 Tordenskjolds gate Kristiansand, Vest-Agder, 4612 Norway (map)

Alle lag og foreninger er velkommen til en ettermiddag med inkludering og rekruttering til frivilligheten i fokus. Frivillighet Norge snakker om frivilligheten i dag, inkludering og rekruttering til organisasjonene, frivillighetserklæringen, synlighet og vekst. Kom og bli inspirert av Nancy Herz. Lær hvordan dere får flere frivillige ved Frivillig.no og få ny kunnskap om utenforskap om Fritidserklæringen.

Samlingen er gratis og det blir servert litt mat og drikke fra kl 17.

Tid: 11. juni kl. 17-20

Sted: Redd Barna, Tordenskjoldsgate 11, 4612 Kristiansand

Program
Kl 17.00 Mat og Mingel
Kl 17.30 Velkommen ved Frivillighet Norge
Frivilligheten i Kristiansand som en mangfoldig mulighet v/Nancy Herz
Fritidserklæring og økt deltakelse til lav kostnad v/Martin Gustavsen
Hvordan rekruttere flere nye frivillige med Frivillig.no v/Nancy Herz
Kl 19:00 Pause og oppgaver i grupper
Kl 19.30 Funn fra gruppene og synlighet i Kristiansand fremover v/ Frivillighet Norge
Kl 20.00 Takk for i dag ved Frivillighet Norge

Navn
Navn
Bilder fra eventet kan bli brukt til nyhetssaker eller på materiell som handler om Frivillighet NOrge eller Frivillig.no *
Nyhetslister
Frivillighet Norge vil gjerne holde kontakt med deg og gi deg relevant informasjon, nyheter, tips og invitasjoner fra frivilligheten. Velg her hvilke av våre lister du ønsker å stå på (om du ikke allerede mottar disse). Du kan når som helst endre dette ved å klikke på abonnementslinken i bunnteksten til en e-post du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på post@frivillighetnorge.no. Vi vil behandle informasjonen din med respekt. For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, vennligst besøk vår nettside Frivillighetnorge.no. Ved å klikke nedenfor godtar du at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med disse vilkårene.