Back to All Events

Helgeland: Samling om rekruttering av frivillige på Helgeland

  • Skjervgata 43 Skjervgata 43 8657, Vefsn Norway (map)

Velkommen til vårt arrangement! Bli kjent med frivilligheten på Helgeland

Mange frivillige organisasjoner ønsker seg flere frivillige i 2019. Hvordan kan digitale verktøy og en god plan for rekruttering bidra til at vi når nye folk, og at flere melder seg som frivillige i årene som kommer? Frivillige organisasjoner er nødvendige for å skape gode lokalsamfunn, og det legges stadig større vekt på samarbeid mellom det offentlige og frivillige. Hvordan skal man skape gode samarbeid for å løse felles utfordringer?

Alle frivillige lag og foreninger er velkommen til en ettermiddag med inkludering og rekruttering i fokus, samt samarbeid mellom organisasjoner og det offentlige. Siri Holm Lønseth fra Frivillighet Norge forteller om samarbeid mellom det offentlige og frivilligheten, og Nancy Herz forteller om rekruttering og inkludering av frivillige. 

Tid: Tirsdag 26. mars, kl. 17:00-20:00
Sted: Kommunestyresalen, Vefsn rådhus, Skjervgata 43, 8657 Mosjøen
Arrangører: Frivillig.no, Frivillighet Norge, Vefsn kommune, Vefsn frivilligsentral med Mental Helse Vefsn 

Gratis deltagelse. Lett servering.