Nye frivillige i hele landet!

Nye frivillige i hele landet!

Nå er det over 1800 store og små organisasjoner, lag og foreninger på Frivillig.no. Det er knallbra! Opptil 100 nye personer melder seg på et frivillig oppdrag hver dag og det fordeler seg jevnt og fint over organisasjonene i hele landet. 

Men, noen finner ikke det de leter etter akkurat der de bor, og det trenger vi hjelp til å gjøre noe med!

Er alle lokallagene i din organisasjon brukere av Frivillig.no? Bli med på en lokallagsdugnad! Les mer om hvordan du kan være med i dette nyhetsbrevet.

Tips folk du kjenner om å delta på gratis kurs om rekruttering, inkludering og synliggjøring. Sjekk ut nye samlinger utover høsten i kalenderen under.

Og du, nå kan dere nominere til Årets Nykommer, så les nedenfor om denne fine prisen som en av de frivillige kan få og profilere organisasjonen med! Se hva fjorårets vinner Frank fikk ut av det. Siste frist 15.september!

Nederst finner du en liten teaser: vi har vært ute å filma ny kampanjefilm for frivillighet! Denne gangen er tema studenter og ensomhet og vi tror den blir superfin! Lansering om ca 2 uker i et sosialt medie nær deg :)

Høstklar hilsen fra Frivillig.no-teamet. 

Published on by Birgitte Heneide. Source.

Oppstartstid! 

Oppstartstid! 

Nå er den tiden av året der folk lurer på hva de skal engasjere seg i utover høsten. Sørg da for at din organisasjon har vidåpne dører med lav terskel og at de som kommer inn får et skikkelig fint førstemøte med dere. 

Frivillig.no har fokus på rekruttering av unge og studenter fremover. Her kan du lese litt om dette, om hva som skjedde på Arendalsuka, nominasjoner til frivillighetsprisene og kommende gratis kurs. 

Tid for frivillighetsprisnominasjoner! Vi trenger flere nominerte til Årets Nykommer, så les nedenfor om denne fine prisen som en av dine fine frivillige kan få og profilere din organisasjon med!

Ungdommelig hilsen fra Frivillig.no-teamet. 

Published on by Birgitte Heneide. Source.