Du bruker samme innlogging på Ungfritid.no og Frivillig.no

Foto: Hedvig Kolboholen/Frivillighet Norge

Både Ungfritid.no og Frivillig.no drives av Frivillighet Norge. Begge nettsidene er helt gratis å bruke og har som mål å gjøre det enklere for frivillige organisasjoner, lag og foreninger og få flere med. Portalene bygger på den samme digitale plattformen og du bruker samme innlogging begge steder.

Frivillig.no er en oppslagstavle for frivillige oppdrag. Et oppdrag som legges ut på Frivillig.no kan være langvarig eller kortvarig. Det kan være oppmøte én dag på en dugnad, eller et verv som krever omfattende opplæring og medlemskap i organisasjonen. Du definerer rammene.

Ungfritid.no er en oppslagstavle for fritidsaktiviteter for barn og unge. Det er organisasjoner, lag og foreninger som selv legger ut informasjon.

For å gjøre det enklest mulig for brukerne av de to sidene, bygger de på den samme plattformen. Hvis du allerede har en organisasjonsside på Frivillig.no kan du derfor enkelt aktivere deg på Ungfritid.no. Det gjør du under “Min brukerprofil”:

1. Gå til min brukerprofil

2. Under Ungfritid.no logoen kan du enkelt aktivere brukeren din på Ungfritid.no, eller du kan gå direkte til siden om du allerede har aktivert deg.

Mer info

Frivillig.no er bygget og drives av Frivillighet Norge. Frivillighet Norge er et samarbeidsforum med over 350 frivillige organisasjoner. Frivillig.no eies av disse og er derfor helt gratis å bruke.

Published on by Maiken Arnesen.