Flere frivillige seniorer er målet i ny kampanje!

TEKST: Maiken Arnesen/Frivillighet Norge FOTO: Birgitte Heneide/Frivillig.no

I oktober setter Frivillig.no i gang med en kampanje. Målet er å få enda flere frivillige seniorer som kan være med på å organisere fritidstilbud for barn og unge.

I løpet av kampanjen promoterer Frivillig.no oppdrag som har som mål å få flere seniorier til å drive fritidstilbud for barn og unge.

− Norge har over 1 million alderspensjonister. Kompetente, kraftfulle, friske, intellektuelle, ressurssterke, veltrente og reisende pensjonister. Dette er det nye gullet! sa president i Virke, Margrethe Sunde, under et arrangement på Arendalsuka

Samtidig vet vi at 64 prosent av organisasjoner, lag og foreninger trenger flere frivillige «for å kunne tilby aktiviteter til nye deltagere».

I løpet av kampanjeperioden, ønsker Frivillig.no derfor å kombinere arbeidet med å rekruttere frivillige seniorer og muligheten for at flere barn og unges kan delta i fritidsaktiviteter.

Sånn blir du med i kampanjen:

  1. Legg ut oppdrag på Frivillig.no. Fortell mer om hva det frivillige engasjementet går ut på, hvilke oppgaver som skal gjøres og hvor mye tid dere ønsker at den frivillige skal bruke.

  2. Send Frivillig.no-lenken til oppdraget til kontakt@ungfritid.no

Oppdraget promoteres som annonse i sosiale medier.

historie

Published on by Maiken Arnesen.